skipazar Toptan Eşarp, Şal ve Yazma Tedarikçisi: Alıcıoğlu

1941 yılında Kayseri'de kurulan Alıcıoğlu, Anadolu'nun en kapsamlı ve geniş toptan eşarp, şal ve yazma mağazası olarak Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki perakendeci firmaların da güvenilir tedarikçisi konumundadır. Alıcıoğlu, Türkiye'nin dört bir yanındaki firmalara kaliteli tesettür ürünleri sunmakta ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekmektedir.

Eskipazar'da faaliyet gösteren eşarp, şal ve yazma satıcıları, Alıcıoğlu'nun alicioglu.com.tr adresindeki online platformundan kolaylıkla ürün inceleyip sipariş verebilirler. Alıcıoğlu, müşterilerine sadece geniş ürün seçenekleri değil, aynı zamanda avantajlı kampanyalar da sunmaktadır.

Alıcıoğlu'nun Sunduğu Avantajlar:

  • Geniş Ürün Yelpazesi: Onlarca farklı marka ve yüzlerce çeşit renk, desen ve model.
  • Kampanyalar: Peşin ve nakit fiyatına vade farksız 12 taksit fırsatı ile uzun vadeli alışveriş imkanı. Bugün al, 365 günde öde kampanyası.
  • Ücretsiz Kargo: Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo avantajı.
  • Mobil Uygulama: Yeni ürünler ve kampanyaları takip etmek için mobil uygulamamızı indirin: Android, iOS, Huawei.
  • Sosyal Medya: Haberleri ve yeni ürünleri sosyal medya üzerinden takip edin: Facebook, Instagram.

Eskipazar ilçesindeki eşarp, şal ve yazma satıcıları, Alıcıoğlu'nun kaliteli ve çeşitli ürünlerinden faydalanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunabilirler. Daha fazla bilgi ve toptan siparişler için Alıcıoğlu'nun WhatsApp hattıyla iletişime geçebilirsiniz.