Alıcıoğlu: Düziçi İçin Toptan Eşarp, Şal ve Yazma Tedarikçisi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde toptan eşarp, şal ve yazma satışı yapıyorsanız, ürün tedarikinde güvenebileceğiniz bir iş ortağı mı arıyorsunuz? 1941 yılından beri toptan tekstil sektöründe faaliyet gösteren Alıcıoğlu, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalara toptan eşarp, şal ve yazma ürünleri sunmaktadır. Düziçi’ndeki işletmelerinize yönelik kaliteli ve çeşitli ürünlerimizle işinizi büyütmenizi destekliyoruz.

Toptan Eşarp

Düziçi’nde faaliyet gösteren mağazalarınız için geniş renk ve desen seçenekleri ile toptan eşarp modelleri sunuyoruz. Alıcıoğlu’nun toptan eşarp koleksiyonu, her türlü müşteri segmentine hitap eden kaliteli ve şık ürünlerle mağazanızın rekabet gücünü artırmanıza yardımcı olur.

Toptan Şal

Ürün gamınıza yeni ve modern toptan şal modelleri eklemek mi istiyorsunuz? Alıcıoğlu’nun sunduğu toptan şallar, zarif tasarımları ve kaliteli kumaşlarıyla Düziçi’ndeki mağazanızda müşterilerin ilgisini çekecektir. Mağazanızın şal koleksiyonunu genişleterek satışlarınızı artırabilirsiniz.

Toptan Yazma

Gelenekselden moderne geniş bir yelpazede sunulan toptan yazmalar, Alıcıoğlu’nun zengin ürün koleksiyonunda yer alıyor. Her zevke hitap eden desen ve renklerdeki toptan yazmalar ile müşterilerinizin beklentilerini karşılayarak mağazanızın popülerliğini artırabilirsiniz.

Peşin Fiyatına 12 Taksit İmkanı

Düziçi’nde işletmenize özel, Alıcıoğlu’ndan yapacağınız toptan alımlarda peşin fiyatına vade farksız 12 aya varan taksit imkanı sunuyoruz. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraatbank kartlarıyla online mağazamızda; Axess, Yapı Kredi World, TEB Bonus ve İş Bankası kartlarıyla fiziksel mağazamızda bu avantajlı ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Alıcıoğlu’nu Tercih Etmeniz İçin Nedenler:

Geniş Ürün Çeşitliliği: Toptan eşarp, şal ve yazma seçenekleri ile geniş bir ürün gamı.

12 Aya Varan Taksit İmkanı: Finansal rahatlık sağlayan peşin fiyatına 12 taksit seçeneği.

Mobil Uygulama: Yeni ürünler ve kampanyalardan haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin: Android, iOS, Huawei.

Sosyal Medya: En güncel ürünler ve fırsatlar için Facebook ve Instagram hesaplarımızı takip edin.

Düziçi’ndeki mağazanızın toptan eşarp, şal ve yazma ihtiyaçlarını karşılamak için Alıcıoğlu’ndan güvenle sipariş verebilir, WhatsApp hattımız üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.