Alıcıoğlu: Derepazarı İçin Toptan Eşarp, Şal ve Yazma Tedarikçisi

Rize’nin Derepazarı ilçesinde, mağazanız için toptan eşarp, şal ve yazma tedarikçisi mi arıyorsunuz? 1941 yılında kurulan ve Türkiye genelinde toptan satış yapan Alıcıoğlu, Derepazarı’ndaki mağazalarınıza yüksek kaliteli ve geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Alıcıoğlu olarak, her türlü ihtiyacınıza uygun ürünlerimizi hızlı ve güvenilir bir şekilde sizlere ulaştırıyoruz.

Toptan Eşarp

Derepazarı’ndaki perakende mağazanız için en kaliteli toptan eşarplar Alıcıoğlu’nda! Birbirinden farklı renk, desen ve kumaş seçenekleriyle geniş eşarp koleksiyonumuz, müşterilerinizin zevkine hitap eder. Mağazanızda satışa sunabileceğiniz çeşitli toptan eşarp modelleri ile her yaş grubuna ve tarza uygun alternatifler sağlayabilirsiniz.

Toptan Şal

Alıcıoğlu’nun sunduğu modern ve şık toptan şallar, Derepazarı’ndaki mağazanız için ideal bir seçenek sunar. Hem günlük kullanım hem de özel günler için tercih edilebilecek farklı renk ve desenlerdeki şallar ile müşterilerinize zengin bir ürün çeşitliliği sunarak fark yaratabilirsiniz.

Toptan Yazma

Derepazarı’nda geniş bir müşteri kitlesine hitap edebileceğiniz toptan yazmalar Alıcıoğlu’nda! Geniş renk ve desen yelpazesiyle dikkat çeken yazma koleksiyonumuz, geleneksel ve modern tasarımları bir araya getirir. Toptan yazma ürünlerimizle mağazanızda her ihtiyaca uygun çözümler sunabilirsiniz.

Peşin Fiyatına 12 Taksit İmkanı

Derepazarı’ndaki mağazanız için büyük alımlar yaparken bütçenizi zorlamayın! Alıcıoğlu, Vakıfbank, Halkbank ve Ziraatbank kartlarına peşin fiyatına 12 aya varan taksit imkanı sunuyor. Fiziksel mağazamızda ise Axess, Yapı Kredi World, TEB Bonus ve İş Bankası kartlarıyla da bu avantajdan faydalanabilirsiniz. Vade farksız bu ödeme kolaylığı ile işlerinizi büyütün!

Neden Alıcıoğlu?

  • Geniş Ürün Yelpazesi: Toptan eşarp, şal ve yazma kategorilerinde geniş ürün seçenekleri.
  • 12 Aya Varan Taksit İmkanı: Peşin fiyatına 12 taksit seçeneği.
  • Mobil Uygulama: Yeni ürünler ve kampanyaları takip etmek için mobil uygulamamızı indirin: Android, iOS, Huawei.
  • Sosyal Medya: En güncel ürünler ve kampanyalar için Facebook ve Instagram hesaplarımızı takip edin.

Derepazarı’ndaki mağazanız için toptan eşarp, şal ve yazma ihtiyaçlarınızı Alıcıoğlu’ndan karşılayın. Daha fazla bilgi ve siparişleriniz için WhatsApp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.